Drie leerlingen van onze geselecteerd voor een internationaal milieucongres in Nederland.

Sharing knowledge to create the future.

AER Summer Schools 2011.

 Youth in a changing society.

22-27 August 2011 (Flevoland, NL)

Een heel schooljaar lang heeft een delegatie van onze school gewerkt rond het milieu.  Op woensdagnamiddag bestudeerden ze samen met andere leeftijdsgenoten in de Commissie Duurzame Consumptie belangrijke milieuaspecten.  Experts werden uitgenodigd – standpunten verdedigd – aanbevelingen geformuleerd. 

Tijdens een plenaire zitting in het Brussels Parlement werden de aanbevelingen kwaliteitsvol toegelicht en verdedigd – er ontstonden hoogstaande discussies.  De aanwezige politici en experts waren onder de indruk.

 Drie leerlingen van onze school, Anna, Esin en Olivia blonken uit en werden geselecteerd om ons land – in het Engels – te vertegenwoordigen op een internationale samenkomst van de jeugd.  Deze Summer School vindt plaats in Nederland van 22 tot 27 augustus en gaat voornamelijk over klimaatverandering.  Alle kosten worden betaald door de organisatie!  Per land zijn er telkens slechts vier vertegenwoordigers! 

Een hele eer dus voor het KA Emanuel Hiel!

Dames, jullie hebben het verdiend, wees wereldambassadeur van Emanuel Hiel en kom in september naar Hielnoise met jullie verhaal.

VOLG HET PROGRAMMA OP ONDERSTAANDE LINK

http://www.flevoland.nl/english/flevoland-a-european-prov/summer-school/programme/


 

 


 


[1] More information about AER Youth Regional Network: http://www.aer.eu/main-issues/youth

~ door hielnoise op juni 7, 2011.

Plaats een reactie