Madeira: Bambou en George Clooney

“As 10 horas 57 minutos do dia 23/03/2010 – alcoteste. Resultado: negativo: 0.00 (zero)”. Vanmorgen vertelden ze me dat ze een alcoholtest zouden doen. Ik schrok, want ik dacht dat ze vermoedden dat ik gedronken had. Natuurlijk testte ik negatief! De medewerkers van de hotels worden regelmatig gecontroleerd, omdat alcoholisme een probleem lijkt te zijn in Madeira.

Toen ik in Zaventem afscheid van mijn familie nam, heb ik geweend omdat ik verdrietig was ze achter te laten. Maar, nu ik in Madeira ben, ben ik heel HAPPY. Zo’n prachtig landschap en zo’n mooie zee had ik niet verwacht. Ik kan ook nog steeds niet geloven dat ik in een chique hotel werk. Pestana Miramar is een historisch hotel dat nostalgie, stijl en klasse uitstraalt. De buiten- en de wintertuin zijn heel mooi en beroemd.

Mijn collega’s zijn superlief, zeer kalm en ze leggen me alles zeer gedetailleerd uit. Ze leren me elke dag enkele woorden Portugees. De sfeer is zeer gemoedelijk en we vormen een grote familie. We hebben al twee verjaardagen gevierd. We komen dan samen om taart te eten, iets te drinken en te zingen. Een collega-receptionist lijkt op George Clooney. Hoewel hij Miguel heet, noem ik hem “Georgy-boy”. En, wat grappig is, sommige hotelgasten spreken hem nu ook met “George” aan.

Ik ben doodgelukkig dat ik de studio met Barbara en Rizlaine deel. We lachen veel en de sfeer in onze kamer is gezellig. Madeira is gewoon FANTASTISCH. Alles is leuk en ongelooflijk. Deze ervaring zal ik nooit vergeten. (Bambou)

Advertenties

~ door hielnoise op maart 24, 2010.

 
%d bloggers liken dit: